Kecapi Kehidupan AndaKelebihan Cellfood

Cellfood® mempunyai kebolehan meneutralkan radikal bebas untuk mengurangkan penyebab utama proses penuaan dan penyakit merosot. Cellfood® membebaskan oksigen nasen bercas negatif yang memburu dan menarik radikal bebas berbahaya serta mengikatkan diri padanya untuk membentuk oksigen yang stabil. Oksigen adalah unsur paling penting bagi kehidupan. Ia penting dalam membersihkan badan daripada toksin dan bahan kumuhan berasid serta dalam penghasilan tenaga secara berterusan.

Apabila kita mengambil Cellfood®, ia bergabung dengan enzim dalam air liur dan normalkan pH badan kita. Cellfood® juga mengandungi unsur surih semula jadi dengan kebaikan yang termasuk: tahap tenaga yang tinggi, rambut, kulit dan kuku yang sihat, asimilasi dan penggunaan makanan dan makanan tambahan yang lebih baik, dan penghasilan enzim yang diperlukan oleh vitamin untuk berfungsi dengan baik dan meningkatkan keberkesanannya dalam badan.

Cellfood® adalah satu produk oksigen, mineral koloid, enzim dan penyahtoksikan yang terbaik. Keberkesanan dan kemudahannya menjadikan Cellfood® pilihan paling semula jadi sebagai asas khasiat tambahan. Dengan oksigen yang cukup serta pH badan dan khasiat yang seimbang, kita dapat kembalikan tenaga dan kesihatan badan.
Jelas badan manusia hari ini tidak berfungsi dengan berkesan disebabkan kekurangan oksigen. Kekurangan oksigen yang kronik, atau keadaan anaerobik, pada tahap sel akan membawa kepada pengumpulan toksin berbahaya dan kumuhan berasid di dalam sistem kita, menjadikannya tempat pembiakan bakteria, virus dan patogen. Lebihan kumuhan berasid di dalam badan manusia adalah penyebab utama penyakit. Keadaan anaerobik boleh menyebabkan mutasi sel.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: