Kecapi Kehidupan AndaFormula eksklusif Cellfood

CELLFOOD® (Deutrosulfazyme) merupakan ciptaan terunggul Dr. Everett Storey yang merupakan formula eksklusif berpaten di dunia, cecair pekat dalam bentuk koloid yang diionkan dan bertenaga, “Akta Kebebasan Deuterium” dalam persidangan Kongres ke-99 Amerika Syarikat membuktikan CELLFOOD® boleh menyalurkan 130 zat asasnya yang diperlukan setiap sel dalam 30 saat hingga 3 minit. Ia kaya dengan 78 jenis unsur surih ionic/koloid dan mineral (34 daripada tumbuhan fosil dipetik daripada tanah asal dan 44 daripada lautan selatan bersih yang mengelilingi New Zealand, tidak bertapis dan masih mengandungi unsur surih semula jadi), bersama dengan 34 jenis enzim, 17 asid amino, oksigen terlarut dan semua larutan terapung di atas larutan Deuterium Sulfat. Sebagai mineral sempurna dan pemakanan tambahan, CELLFOOD® mempertingkatkan aktiviti biokimia pemakanan dan membekalkan kepada badan bahan yang disingkirkan oleh gaya kehidupan dan teknologi zaman moden ini.

Semua elemen dalam CELLFOOD® diekstrak dari bahan semula jadi dari daratan dan lautan. Ia dihasil dengan kaedah kriogen (menggunakan kesejukkan lampau) dan bukan melalui proses kimia, bebas daripada sebarang toksin. CELLFOOD® juga tidak beralkohol, tidak berglukosa dan tidak mengandungi ramuan yang dilarang oleh Pertubuhan Olahragawan Antarabangsa, Profesional dan Amatur. Untuk orang yang banyak makan daging, CELLFOOD® boleh membekalkan nutrien tambahan dan protein serta khasiat-khasiat sayur-sayuran. Bagi pengamal vegetarian, ia merupakan zat tambahan yang terbaik.

CELLFOOD®, hasil produk formula proprietari di era milenium ini bertindak melalui tindakbalas catalyze antara ion hydrogen yang terus-menerus akan menceraikan air dalam badan menjadi hidrogen dan oksigen serta mengekalkan nisbah hidrogen dalam badan pada kadar yang paling sesuai, dengan itu kita akan memiliki bahagian dalaman badan yang bersih dan sihat selalu.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: