Kecapi Kehidupan Andaada apa dgn cellfood?

CELLFOOD adalah produk kesihatan konsumer berasaskan oksigen dan hidrogen based yang canggih. CELLFOOD telah membekalkan kebaikan, nutrisi yang selamat selama lebih 40 tahun, tanpa sebarang toksin.

CELLFOOD, yang dihasilkan oleh Everett L. Storey, adalah satu formula proprietari yang terdiri daripada kepekatan mineral koloid bertenaga tinggi. Deuterium Sulfate Di-base dan Di-polar di dalam CELLFOOD merupakan satu sumber oksigen dan sistem penghantaran yang hebat kepada badan pada tahap sel.

Para saintis telah mengenal pasti bahawa kebanyakan penyakit dan jangkitan adalah disebabkan oleh kekurangan oksigen pada tahap sel. Formula ini membekalkan tahap oksigen dan hidrogen nasen semula jadi yang tertinggi dalam bentuk tambahan bagi meningkatkan tenaga, ketahanan dan kesihatan semula jadi.

CELLFOOD mempunyai kebolehan unik untuk memisahkan molekul air menjadi hidrogen nasen dan oksigen nasen. Teknologi Pemisahan Air membolehkan pembebasan gas hidrogen dan oksigen secara serentak dalam satu tindak balas rantai yang melibatkan 1/500 000 daripada kelembapan yang ada pada suatu masa tertentu. Pemisahan air dicapai dengan memindahkan dan melemahkan elektron pengikat (pindahan ionik) molekul air terhadap oksigen dan menjauhi hidrogen.

CELLFOOD membolehkan ikatan dalam pengagihan elektron menjadi tidak simetri (polar). Molekul air boleh dikatakan sebagai Di-polar, dengan atom oksigen bertindak sebagai polar negatif dan atom hidrogen bertindak sebagai polar positif.

Formula ini mengandungi protein “aerobik”, 17 jenis asid amino, 34 jenis enzim, 78 jenis mineral dan unsur surih, deutron, elektrolit dan oksigen terlarut. CELLFOOD meningkatkan penyerapan nutrien dan metabolisme. Ia menggalakkan kebolehdapatan vitamin, mineral, herba dan nutrien lain. CELLFOOD membolehkan badan berfungsi secara bersih dan berkesan, membawa kepada peningkatan tahap tenaga.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: